vineri, mai 14, 2021

Articole din categoria Sanatate

Feed Subscription

Cum sa-ti imbunatatesti memoria pe termen scurt

Am gasit pe net un site a carui idee de baza este sa publice joculete pe care daca le joci o perioada de vreme, sa-ti imbunatatesti diverse abilitati mentale Aici nu este vorba de jocurile de gandire gen supaplex sau pushover, cine-si mai aduce aminte de ele :P, la care trebuie sa ai deja anumite abilitati, iar nivele superioare sunt criminal de grele Situl in cauza este http://cognitivefun.net/ , iar joculetul care nici macar nu are nume este axat fix pe imbunatatirea memoriei pe termen scurt. Citeste tot articolul »

Minte sanatoasa in corp sanatos

Una fara alta nu e bine. Printre atata diy si dat gauri cu bormasina, am zis ca din cand in cand e bine sa postez si ceva „for the mind”. asa a aparut categoria „pentru minte”, cu primul post despre cum sa inveti o limba straina. In principal aici o sa intre articole despre self-improvements, psihologie, and so on ps: daca aveti alta idee pentru denumirea categoriei, sunt deschis la sugestii Citeste tot articolul »

Cum sa te lasi de fumat

Cum sa ma las de fumat? Cred ca e a doua intrebare ca frecventa in lume, dupa cum sa slabesc. Si inaintea lui „cum sa fac bani”. Si cred ca e tot a doua ca numar de variante. De la oprirea brusca la mancatul de seminte sau plasturii cu nicotina. Ca fumator insa, am ales o alta abordare: un studiu despre fumat si despre cum sa te lasi de fumat. Ce am gasit, urmeaza aici. Rezultatele asupra mea, vor urma intr-un post sper cat mai apropiat ca timp. Citeste tot articolul »

Cum sa te speli corect pe dinti

masaj gingival partea dreapta

Pentru ca stim cu totii de ce e bine sa te speli pe dinti Ca sa nu puta gura, asta in primul rand, si in al doilea rand si foarte important ca sa nu faci carii. Carii care nu le vezi si nu le simti pentru o perioada mare de timp, insa cand ajungi la dentist te miri si tu de cate lucruri sunt de facut. Complicatii, infectii, dinti scosi, punti, si toate astea „dintr-o data”. Ca doar ieri erai bine mersi, desfaceai sticla de bere si spargeai nuci cu dintii, si astazi plangi si blestemi. Si 3, ca sa avem un zambet frumos. IMHO, spalatul aiurea pe dinti este alaturi de fumat, o activitate care stim ca trebuie facuta altfel, dar din comoditate sau lene mergem inainte in ignoranta noastra. Vorbesc aici de economisit periuta de dinti, pe care o schimbam cand ne spalam cu plasticul, sau pasta de dinti, sau spalatul pe dinti timp de 15 secunde. Citeste tot articolul »

Scroll To Top