sâmbătă, mai 15, 2021

Articole din categoria Copii

Feed Subscription

Cum sa faci jucarii pentru copii: un cub puzzle

piese-cub-taiate-si-aranjat

In ultima perioada, tot stau si ma gandesc la potentialul de reciclare al „gunoiului”. Si nu vorbesc aici de topit metalul din conservele de pateu si facut altele noi, ci de dat o intrebuintare noua unui obiect pe care in mod normal l-am arunca.  Nu degeaba cineva a zis „one man’s trash is another man’s treasure”. O coala de hartie, o bucata de lemn, o cutie de bere, o sticla pet, un cui, o scobitoare, toate astea se pot transforma in opere de arta, iar pentru cei mai putin dedicati / talentati, in jucarii Astazi, un cub puzzle, varianta Mikusinski, dupa cel care l-a gandit: Necesare: Citeste tot articolul »

Cum sa faci o barcuta din hartie – modelul avansat

barcuta v2 cu 2 sapunuri

Ca tot m-am ocupat cu cautatul de jucarii origami pe net, am gasit inca un model de barcuta de hartie. Una care este si mai usor de facut decat modelul traditional, si care il bate la fund pe celalalt ca utilitate :). Pentru ca daca primul model era barcuta, asta ar trebui sa fie portavion / petrolier / vapor  nava de transport marfa. Veti vedea la final de ce Citeste tot articolul »

Cum sa faci o barcuta de hartie

Every now and then, cineva ajunge aici cautand „barcuta hartie” pe google. Probabil ca ajunge pe pagina cu barcuta din coaja de nuca. Fiindca ma adresez unui public roman, care are momente cand nu-i place engleza, de ce sa nu explic si cum se face o barcuta din hartie. Citeste tot articolul »

Scroll To Top