miercuri, mai 12, 2021

Cum se elimina formatarea textului din wordpress

Daca in articolul anterior va spuneam care e metoda corecta de a introduce text din word in wordpress, astazi o sa va arat o metoda destul de simpla prin care puteti elimina formatarea textului deja introdus in wordpress.

Ca sa intelegeti mai bine despre ce e vorba, vedeti imaginea de mai jos.

Arata destul de urat nu? Daca s-ar fi folosit metoda „Paste from Word” toate aceasta formatare nu ar fi aparut si textul ar fi aratat cum trebuie.

Pentru ca e munca de chinez sa stai sa stergi manual fiecare cod de acolo, wordpress ne pune la dispozitie un buton numit „Remove formating” sau „inlatura formatarea” (depinde de limba in care ati instalat wordpress-ul) care face fix ceea ce zice: inlatura complet formatarea textului.

Cum putem folosi aceasta optiune: 

1. Prima data apasam pe butonul care ne deschide al 2-lea rand cu optiunile oferite de wordpress.

2. Selectam tot textul (click dreapta – select all sau CTRL+A)

3. Apasam pe butonul „remove formating”

Daca urmati pasii pe care vi i-am descris mai sus, dupa ce apasati butonul „Remove formating” ar trebui ca toate stilurile adaugate anterior sa dispara.

Daca aveti intrebari, folositi comentariile. :)

2 Comentarii

  1. Sau te duci pe „html” în loc de „visual” şi nu-ţi mai ia nici o formatare. Sau îl copiezi înainte într-un new tab de la browser şi apoi paste pe blog.

  2. Denisa:
    Sau te duci pe “html” în loc de “visual” şi nu-ţi mai ia nici o formatare. Sau îl copiezi înainte într-un new tab de la browser şi apoi paste pe blog.

    si eu pun pe html cand copiez un text, imi e mai usor

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top