miercuri, mai 12, 2021

Cum introducem corect texte din word in wordpress

De-a lungul timpului am observat ca destul de multi oameni care lucra zi de zi cu wordpress-ul nu stiu cum se introduce corect text din fisiere word in wordpress. Gresala pe care o fac majoritatea este ca dau direct copy/paste din fisierul word in interfata wordpress.

De ce este gresit sa procedati asa? Pentru ca folosind aceasta metoda veti copia inclusiv stilurile folosite in word iar in final articolul vostru nu va arata asa cum va doriti.

Cum procedam? In principiu exista doua metode prin care puteti scapa de formatarea textului. Prima metoda ar fi ca dupa ce copiati fisierul din word sa ii dati paste in notepad iar de acolo sa-l copiati iar si sa-i dati paste in interfata wordpress. A doua metoda este sa va folositi de optiunea „Paste from word” oferita de wordpress. In imaginea de mai jos am incercat sa va arat unde gasiti aceasta optiune.

Dupa ce apasati butonul „Paste from wordpress” vi se va deschide o casuta in care puteti introduce textul din word. Simplu, nu?

Spor la scris.

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top