vineri, iulie 30, 2021

Alegerea pernei in functie de pozitia in care dormiti

Odihna este cea mai importanta pentru noi toti. Atunci cand dormi bine noaptea, te poti bucura de toate activitatile pe care trebuie sa le faci a doua zi. Asadar, trebuie sa te asiguri ca ai cele mai bune produse pentru a avea un somn odihnitor.

Pernele sunt cele care de multe ori fac diferenta in ceea ce priveste calitatea somnului. De aceea, este foarte important sa va alegeti o perna foarte buna care sa indeplineasca toate criteriile dorite de dumneavoastra.Chiar daca pe piata exista o varietate foarte mare de perne, una dintre cele mai folosite perne pentru persoanele care vor sa aibe un somn excelent este perna memory (perna din spuma cu memorie). Beneficiile acestui tip de perna sunt foarte mari, astfel:

-ofera sustinere capului
– greutatea este distribuita in mod egal, evitand astfel sa pui presiune doar pe anumite puncte ale capului
– sunt recomandate celor care au probleme cu gatul si cu coloana deoarece ofera o pozitie corecta a acestora
– sensibila la schimbarile de temperatura, perna memory va deveni moale si se va mula in jurul capului atunci cand te vei aseza pe ea

Pernele cu memorie pot avea o densitate mai mica sau mai mare. In functie de nevoile tale, poti alege densitatea dorita.Astfel, daca este o persoana cu probleme la coloana si la gat si doresti o sustinere corespunzatoare a corpului, trebuie sa alegi o perna cu memorie cu densitate mare. Fermitatea pernei va creste o data cu densitatea. Daca nu ai probleme de acest gen si iti place ca perna ta sa fie mai moale, alege o perna cu memorie cu densitate mai mica. Un alt aspect important al pernelor cu memorie este ca acestea sunt antialergice, fiind astfel o solutie ideala pentru toata lumea.

Asadar, pernele cu memorie sunt o varianta exelenta pentru un somn odihnitor pentru marea majoritate a persoanelor. Antialergice, rezistenta, ferme, sensibile la schimbariel de temperatura ale corpului, pernele memory sunt solutia ideala pentru un somn odihnitor.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top