sâmbătă, octombrie 16, 2021

Vrei sa iti schimbi verighetele si nu stii daca acestea se sfintesc? Uite aici raspunsul

Din ce in ce mai multe persoane isi doresc verighete noi, chiar daca au trecut doar cativa ani de  cand s-au casatorit.Cum apar modele noi in fiecare an si din ce in ce mai frumoase, tentatia de a achiztiona alte verighete este din ce in ce mai mare.

Insa multi dintre cei care vor sa isi schimbe verighetele nu stiu cum trebuie sa procedeze pentru ca acestea sa aibe acelasi simbol de uniune pentru toata viata in fata lui DUmnezeu. Chiar daca majoritatea preotilor iti vor spune ca nu exista o slujba propriu zisa prin care noile verighete sa se sfinteasca si sa reprezinte aceleasi taine ca cele folosite in Sfanta Taina a Casatoriei,exista insa preoti care fac o rugaciune pentru sfintirea noilor verighete . Daca inainte preotii erau mai rigizi in ceea ce priveste acest lucru, acum din ce in ce mai multi preoti sunt de acord cu sfintirea noilor verighete, indiferent de motivul pentru care sotii isi doresc acest lucru.

Cel mai important este sa stiti ca verigheta dupa degetul dumneavoastra reprezinta un simbol al iubirii, al increderii intre soti si al eternitatii, verighetele avand forma de cerc, fara inceput si fara sfarsit.

Asadar, daca doriti sa va schimbati verighetele, trebuie sa vorbiti mai intai cu un preot care sa va sfatuiasca si sa va explice ce inseamna acest lucru.Insa cel mai important lucru este sa tineti minte angajamentul pe care vi l-ati luat in fata lui Dumnezeu prin prezenta acelor verighete pe degetele dumneavoastra .

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top