marți, mai 24, 2022

Sa faci in fiecare zi un lucru de care ti-e frica

..este o vorba. Azi chiar am facut :). In supermarket, o domnisoara blonda draguta si un nene erau costumati in politisti imparteau niste pliante. M-am gandit imediat „ce costumatie cool au, si cat de realista”, oare la ce fac reclama. Dupa 3 vorbe schimbate cu domnisoara blonda, am constatat ca erau politisti pe bune, si imparteau pliante pentru admiterea la scoala de politie. Pana sa ma dumiresc, m-am trezit cu alta don’soara care mi-a pus microfonul in nas si ma intreba ceva.

In timp ce microfonul se indrepta spre mine, mi-a trecut prin minte raspunsul „nu vreau sa dau interviuri”. But wtf, mi-am adus aminte de asta, si asa am purtat o conversatie mai mult sau mai putin inteligenta despre ce parere am despre politisti, de ce as vrea sa fiu politist, and so on. N-am murit, nu m-a mancat nimeni, n-a ras nimeni de mine (inca), overall o experienta placuta. Am plecat zambind.

Oare cand anume pe parcurs invatam ca vorbitul in public sau cu o persoana straina este o chestie de care sa ne fie frica? Daca te uiti la copii (4-7 ani) jucandu-se in parc, nu au absolut nici o problema in a se aborda si vorbi unul cu altul, si nici in a se adresa mai multor persoane. Peste 20 de ani, cei mai multi vor fi niste persoane care se vor balbai si rusina daca le pui sa vorbeasca in fata a mai mult de 10 persoane, sau nu vor avea curajul sau interesul sa spuna salut vecinului care abia s-a mutat in bloc.

So, fiindca eu am depasit onorabila varsta de 25 de ani si am deja o cariera ca programator, daca esti: „inteligent, comunicativ, corect, devotat, energic, sanatos”, da un telefon la 311.20.21 / int 22885 si „convinge-i” :)
politia capitalei recrutare
asa mi-au spus ei pe pliant, asa va zic si eu voua.

1 Comentariu

  1. Cred ca le-ar prinde cum zic chiar ei sa fie: “inteligent, comunicativ, corect, devotat, energic, sanatos”
    Eu cred ca majoritatea imita un fel de Garcea corupt pana la maduva oaselor:D

    ps: felicitari pt faptul ca esti un programator care merge pe role;)…inca n-am intalnit specialisti in IT care sa se impace bine si cu sportul:)

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top