duminică, octombrie 1, 2023

Metode de indreptat parul

Foarte multe femei isi doresc parul drept. De aceea exista pe piata din ce in ce mai multe produse care sa va ajute in acest sens.

Cel mai cunoscut produs pentru indreptat parul este placa de par. Dezavntajele acesteia sunt  :

-dauneaza firului de par, putand chiar sa va arda parul
– timpul indelungat in care obtineti rezultatul dorit

O alta metoda de indreptat parul este peria electrica de indreptat parul. Spre deosebire de placa de par, aceasta nu arde parul iar timpul in care veti ajunge la rezultatul dorit este mult mai mic decat in cazul folosirii unei placi obisnuite. De asemenea, peria electrica de indreptat parul iti permite sa setezi temperatura in functie de tipul de par pe care il ai. Astfel, daca ai un par subtire si drept, dar ai cateva fire rebele,cel mai bine este sa folosesti peria la o temperatura mai joasa. Daca insa parul tau este cret si forte des, foloseste perie ceramica de indreptat parul la o temperatura mare.

Ultima metoda de indreptat parul este peria si feonul. Aceasta metoda nu iti va arde parul daca stii sa folosesti feonul bine, dar dureaza foarte mult timp si necesita indemanare. Aceasta metoda este folosita in special de hair stilisti la saloane si de foarte putine femei acasa.

Asadar, cea mai buna metoda de indreptat parul este folosirea unei perii electrice de indreptat parul.

3 Comentarii

  1. Am apelat doar la placa de par pana in urma cu cateva zile, cand am incercat o perie electrica la una din prietenele mele. Si-a cumparat-o recent, a fost nevoie de o incercare ca sa ma convinga, deci o sa imi iau una cat mai curand. Cea din articol ar fi o solutie buna.

  2. Foarte util articolul.

  3. Părul drept poate fi coafat în orice mod, trebuie doar să folosești un protector termic special și părul tău va fi sănătos.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top