duminică, octombrie 1, 2023

Feriti-va de firmele de catering…

La servici avem contract cu o firma de catering, care ne aduce de mancare. De-a lungul timpului, au fost mai multe firme care s-au perindat, unele mai bune, altele mai rele. Ei bine, asta le-a intrecut pe toate.

E vorba de mancare-traditionala.ro, sau asa-zis-ul „la mitatita”. cea mai de rahat firma din cate exista pe fata pamanului. Sarim cu vederea ca mancarea variaza de la bunutza pana la de-a dreptul nasoala, ca oamenii care aduc mancarea au iesit pe usa in 30 de secunde dupa ce au intrat, fara sa zica nici bunaziua nici pofta buna. Sarim cu vederea faptul ca uneori aduc mancarea de parca ar fi pus-o in duba cu furca, si se preling diverse zemuri din caserole, mai sarim cu vederea faptul ca pana acum sunt singurii care nu-ti aduc nici macar un gram de paine, si nu intotdeauna aduc suficiente furculite de plastic. Dar astazi mi-au adus mancarea in urmatoarea caserola:
caserola plastic topita
Se vede cerul prin ea :)

Si inca o poza:
caserola plastic topita 2
Chestia aia care seama cu un rahat constipat ar fi „parjoale moldovenesti”, arse tuci. Cum au reusit sa le incinga asa tare incat sa topeasca plasticul ala de la caserola nu-mi dau seama. Am avut subit un flash – imaginea unui castron din alea medieval in care fierb vrajitoarele diverse, prin care mai pluteste la suprafata un cap de sarpe, o aripa de liliac, gheare de balaur, samd. Si apoi un polonic gigantic care scoate 3 parjoale moldovenesti si le arunca direct in castronul meu, care incepe sa sfaraie. Cum nu-mi place plasticul, si cu atat mai putin plasticul topit, am dat-o pe merdenele.

Oh, si in incheiere, atunci cand nu au ce ai comandat, domnii de la mancare-traditionala iti inlocuiesc cu de la ei putere ce ai avut pe meniu cu altceva asemanator la pret. Dar nu te intreaba inainte ce anume ai vrea. La noi este craciun in fiecare zi cand se aduce mancarea, nu stii ce o sa primesti.

Asa ca daca va ganditi vreodata sa comandati de la ei, mai bine luati o shaorma. Sau faceti un submarin din paine si parizer, si cu un iaurt de baut e numa bun, mananci 2 zile din el.

2 Comentarii

  1. none taken :)
    daca puteam sa-ti las reply pe blog fara login, iti raspuneam ca atunci cand am lucram la softwin cantina de la feper era „da shit”, cu tot cu fetele de masa arse de tigari si chelnerita aia batrana care vorbea de zici ca moare in farfurie. aveau aia o tochitura cum n-am mai gasit

    si pe locul 2 bistroul din ceea ce acum e parcul iride. atunci era „under construction”

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top