marți, iunie 28, 2022

Esti in cautarea ginecologului ideal ? Uite aici care sunt cei mai buni doctori ginecologi din Bucuresti

Ginecologia este una dintre cele mai complexe ramuri ale medicinei. Pe langa faptul ca doctorul ginecolog pe care il alegi trebuie sa fie un foarte bun profesionist, acesta trebuie sa fie si o persoana delicata, care isi face pacientele sa se simta comfortabil in timpul consultului.

Din pacate, la noi in tara, multi ginecologi au uitat de aspectul uman al meseriei lor si din ce in ce mai multe femei sunt nemultumite de comportamentul acestora. Exista insa si multi doctori ginecologi, care, pe langa faptul ca sunt niste profesionisti desavarsiti, au si toate calitatile necesare pentru a face femeile sa se simta in largul lor in timpul constului ginecologic.

Unul dintre doctorii ginecologi foarte apreciati in BUcuresti este domnul doctor Ioan Parvu, care are competente in ecografie obstetricală şi ginecologică, colposcopie şi planning familial.

Un alt doctor ginecolog foarte bun din Bucuresti este Dan Florin Strajean, care este medic primar obstretrica -ginecologie si are competente in ecografie obstetricala si ginecologica.De asemenea, si doamnul doctor Sorin Esanu este unul dintre doctorii foarte apreciati din Bucuresti. Aceasta are competente in ecografie Obstetricală și ginecologică si este medic primar.

Indiferent pe cine veti alege, trebuie sa stiti ca intre dumneavoastra si doctorul dumneavoastra ginecolog trebuie sa existe o relatie bazata pe respect. Un doctor ginecolog bun ii va da pacientului sau toate informatiile necesare si il va lasa pe acesta sa ia deciziile in ceea ce priveste rezolvarea unei eventuale probleme. Mai mult, un doctor ginecolog bun te va face intotdeauna sa te simti comfortabil atunci cand esti consultata astfel incat sa dispara orice urma de rusine.

2 Comentarii

  1. Am o mica problema. In timpul actului sexual ma jeneaza pe scurt ma doare. Am mers la un consult ginecologic si mi sa zis ca am infectie urinara ami puteti spune ce tratament as putea sa iau

  2. Buna am o mica problema. In timpul actului sexual ma jeneaza pe scurt ma doare nustiu ce tratament as putea sa iau. Va rog spunetimi..

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top