duminică, octombrie 1, 2023

Cum se face un costum de Halloween? Urechi de pisica.

Se apropie 31 octombrie aşa că e timpul să facem nişte costume de Halloween. De data aceasta confecţionăm nişte urechi pentru a le purta la un costum de pisică. Pentru a realiza urechile de pisică pentru Halloween vă trebuie:

  • un material negru (de preferat blană)
  • o cordeluţă de prins părul
  • un pistol de lipit (sau un ac cu aţă şi aracet)

Desenaţi pe dosul materialului o formă de ureche de pisică, tăiaţi-o apoi folosiţi-o ca şablon pentru a realiza încă trei forme similare. Ai nevoie de 4 astfel de forme.

Pentru ca urechile de pisică să fie stabile, întăreşte-le cu carton (o copertă de caiet) sau o bucată de folie puţin mai dură. Lipeşte cu pistolul de lipit câte două bucăţi de material de cartonul întăritor, una pe o parte, una pe cealaltă. Dacă nu ai pistol de lipit foloseşte aracet sau lipici.

Decupează materialul la bază în aşa fel încât o bucată să fie mai lungă cu 2-3 cm. decât cealaltă apoi lipeşte urechea de cordeluţă cu pistolul de lipit. Dacă nu ai pistol de lipit coase urechiile de cordeluţă.

Foloseşte acelaşi procedeu de prindere pentru ambele urechi. Ai grijă să fie poziţionate bine, centrat.

Urechile de pisică pentru Halloween vor arăta aşa:

Iar pe cap vor arăta aşa:

Distracţie faină de Halloween!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top