vineri, octombrie 2, 2020

Cum sa iti redecorezi dormitorul fara nici o modificare majora

Dormitorul este singura camera din casa in care ne relaxam cu adevarat, in care stim cu siguranta ca ne simtim bine, in care suntem in mediul nostru. Ei bine, de foarte multe ori ne plictisim de felul in care arata acesta si ne dorim sa il schimbam, sa ii adaugam elemente noi.

In primul rand trebuie sa stiti ca puteti sa va redecorati dormitorul fara sa aduceti nimic nou, insa sa creeati o camera complet noua. Trebuie sa incepeti prin a scoate tot din camera, pentru ca aceasta sa ramana goala. De ce? Pentru ca dumneavoastra sa aveti o privire de ansamblu pentru a putea aranja totul cu cap, pentru ca la final sa va placa.

In al doilea rand, incepeti prin a readuce in camera, rand pe rand, piesele mari de mobilier cum ar fi patul, dulapul si biroul. Acestea trebuie puse, bineinteles intr-un alt mod, pentru ceva nou.  De exemplu, puteti ca dulapul sa fie amplasat in locul in care odata, statea patul dumneavoastra, iar langa dulap sa va puneti biroul. Astfel veti economisi mai mult spatiu.

Mai apoi, dupa ce veti aranja aceste elemente, puteti sa aduceti si scaunele, pernutele, elementele de decor. In plus, puteti gasi si un al mod pentru a va pune covorasul din camera, sau de ce nu, puteti sa renuntati la el. Puteti sa ii dati o tenta mai moderna camerei dumneavoastra si, in loc sa asezati pernutele pe pat, sa le puneti pe jos, aproape de fereastra.

Nu uitati nici de elementele cheie pe care probabil le aveati deja cum ar fi tablourile, ceasul de perete etc. Acestea pot fi bineinteles puse intr-o alta ordine si astfel, fara prea mult effort, veti reusi sa aveti o camera complet noua, in care dumneavoastra sa va simtiti ca acasa.

Redecorati-va dormitorul cu aceleasi piese de mobilier, cu putina imaginatie si creativitate!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top