vineri, octombrie 2, 2020

Cum sa iti faci acasa cea mai frumoasa manichiura

Orice femeie are nevoie in fiecare zi de o tinuta de nota 10, de un outfit care sa o defineasca si care sa o faca sa fie cat mai placuta de cei din jur. Ei bine, atunci cand vorbim despre tinute, trebuie sa vorbim si despre accesorii care, pana la urma, ne ajuta sa facem o tinuta perfecta. Totusi, aici nu este vorba despre accesorii in sensul lor clasic ci despre unghii, care sunt unul dintre cele mai importante accesorii ale femeii.

Atunci cand vrem sa aratam bine trebuie neaparat sa avem si o manichiura pe masura deoarece orice femeie este de doua ori mai eleganta atunci cand are o manichiura perfecta. Trebuie sa stiti ca dincolo de unghiile clasice, in prezent va puteti face singure, acasa, cele mai frumoase modele de unghii cu imprimeu.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va cumparati cateva aplicatii pentru unghii, care sunt foarte accesibile si foarte elegante. Astfel, veti alege dimensiunea corecta pentru unghiile dumneavoastra, iar mai apoi veti aplica un strat de oja corespunzator. Pe deasupra veti pune acele aplicatii, iar manichiura dumneavoastra va fi una profesionista, in numai jumatate de ora.

Deasemenea, pentru un alt model de unghii, puteti sa va faceti unghii cu imprimeu de ziar. Trebuie sa rupeti fasii dintr-un ziar, sa le puneti in alcool sanitar iar mai apoi sa le puneti pe unghie. Literele se vor imprima pe unghia dumneavoastra iar mai apoi, pentru a le pastra intacte, trebuie sa dati cu un strat de oja incolora. Modelul va fi unul perfect!

unghiiimprimeuziar

Asadar, alegeti ca unghiile dumneavoastra sa fie unele din cele mai speciale pentru ca dumneavoastra sa fiti la moda mereu, din toate punctele de vedere.  In concluzie, acordati foarte multa atentie detaliilor, pentru ca, desi este un cliseu, acestea vor face mereu diferenta dintre o persoana frumoasa si una perfecta!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top