miercuri, martie 3, 2021

Cum sa alegi cea mai potrivita formatie pentru nunta ?

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu. De aceea, imediat ce au decis sa isi uneasca vietile, cei doi viitori miri incep pregatirile pentru nunta.

Alegerea muzicii la nunta este una dintre cele mai importante decizii pe care cei doi vor trebui sa le ia. Astfel, alegerea formatiei pentru nunta ajunge in prim plan. Astfel, pentru a lua decizia corecta trebuie sa urmezi cativa pasi simpli. In primul rand trebuie sa iti stabilesti un buget. Se stie ca formatiile pentru nunta nu sunt ieftine, insa ele pot face diferenta intre un eveniment reusit si un dezastru, asa ca nu este momentul sa va zgarciti. Stabiliti un buget realist si incepeti cautarea cu formatiile care se incadreaza in acest buget. Dupa ce ati facut o lista cu formatiile care se incadreaza in buget, incepeti sa cautati filmulete in care acestea apar la evenimente pentru a vedea cum au interactionat cu invitatii . Acum lista dumneavoastra este deja mai mica , insa trebuie sa aveti mai multe detalii. Incercati sa cautati si pe forumuri pareri despre aceste formatii alese si nu ezitati sa ii sunati pentru a cere detalii suplimentare, cum ar fi cate pauze vor avea pe parcursul serii si care este durata acestora. Sunt multe formatii care isi iau pauze foarte mari sau isi aleg pauzele in momente total nepotrivite, si anume cand foarte multi invitati sunt pe ring si se simt bine.

De asemenea, trebuie sa stii ce servicii sunt incluse in pretul specificat de formatie nunta! Daca va ofera un contract, daca asigura sistem de iluminare, daca vor interpreta ei primul vostru dans, etc. Daca aveti timp, puteti ca inainte sa va decideti sa ascultati formatia live, pentru a fi siguri ca interpretarea lor este pe masura asteptarilor dumneavoastra .

Daca urmezi toti acesti pasi cu siguranta vei face cea mai buna alegere pentru evenimentul dumneavoastra.

2 Comentarii

  1. La nunta ficei mele am reusit sa aduc o trupa care sa includa in program mai multe stiluri muzicale si piese care sa fie dintr-un repertoriu variat, reusind sa negociez o oferta ca a inclus si muzica dintre seturi. Am cautat o formatie muzicala care sa asigure si atmosfera in pauza, deoarece am participat la mai multe evenimente de acest tip si de obicei mirii erau nevoiti sa cheltuiasca bani in plus pentru a angaja un Dj care sa puna muzica in timpul in care trupa lua pauza. Recomand celor care vor sa isi organizeze singuri nunta sa fie atenti la acest aspect, deoarece este foarte important.

  2. Foarte bun articolul, multumesc pentru sfat.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top