marți, mai 24, 2022

Cum sa alegi buchetul de mireasa potrivit

Atunci cand se apropie cea mai frumoasa zi din viata ta, ziua la care visezi de mica si care vrei sa fie o zi perfecta, totul incepe sa o ia razna deoarece pregatirile trebuie sa fie gata, totul trebuie sa fie asezat la locul sau si la un moment dat incepi sa clachezi. Ei bine, noi te ajutam sa treci peste anumite hopuri in organizarea nuntii tale, oferindu-ti cateva sfaturi despre cum sa alegi buchetul de mireasa potrivit. Buchetul de mireasa este un simbol al feminitatii si trebuie sa fie cat mai frumos.

Unul din lucrurile de care trebuie sa tineti seama atunci cand mergeti sa va alegeti buchetul de mireasa este anotimpul. Probabil va mirati, insa in cele mai multe cazuri miresele isi aleg buchetul in functie de anotimp si este cea mai buna alegere pe care o fac. Asa nu mai aveti nici tot felul de batai de cap cu privire la culoarea acestuia, florile pe care le vreti,etc.

buchet_mireasa1

Intrebarea este urmatoarea: In ce anotimp va casatoriti? Si imediat gasiti si raspunsul pentru ce buchet sa alegeti astfel incat sa fie buchetul perfect.

In cazul in care faceti nunta primavara cel mai bine este sa alegeti un buchet care sa contina flori precum lalelele, freziile, zambile, bujori.

Pentru miresele care se marita vara sunt recomandate hortensile, trandafiri sau matthiola.

Toamna desigur nu pot lipsi floarea soarelui, solidago, cal si vanda.

Iar pentru doamnele care prefera sa se marite iarna, cele mai bune buchete de mireasa se fac cu flori mai speciale in combinatie cu bijuterii si pene.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top