miercuri, ianuarie 22, 2020

Cum pot lipi un puzzle

De foarte multe ori am fost intrebat cum se lipeste un puzzle corect si ce trebuie sa folosim.  Ei bine raspunsul e destul de simplu fara prea multe complicatii iar tot ce iti trebuie este Puzzle Conserver, un lipici destinat exclusiv pentru asa ceva.

Acum in cativa pasi simpli poti sa iti lipesti propriul puzzle,  tot ce trebuie sa faci e sa fi atent iar rezultatul o sa vina de la sine.

Pentru inceput avem nevoie de puzzle-ul vostru deja imbinat,  pe care il vom pune pe un ziar sau hartie, acest lucru protejeaza suprafata dumneavoastra de lucru.  In continuare nivelati puzzle-ul printr-o apasare usoara pe toata suprafata lui.

Asigurati-va ca imaginea e indreptata spre dumneavostra  si nu invers.  Daca e intors pe cealalta parte intoarcel inainte de a te apuca de treaba propriu zisa.

Cu grija, apasand uniform si usor, aplicati Puzzle Conserver  peste intregul puzzle, cu buretele atasat  tubului. Se urmaresc in principal liniile de imbinare a  puzzle-ului, apasand cu buretele lipiciului ca acesta sa patrunda intre piese. Sfatul meu este sa urmezi si instructiunile tubului pentru a afla cat lipici  ar trebui sa utilizezi, in functie de numarul de piese al puzzle-ului.

Dupa ce treaba e gata se lasa la uscat, timpul de uscare depinde in functie de producator (12-24 de ore), toate piesele ar trebui sa ramana imbinate iar imaginea sa isi pastreze  stralucirea.

puzzle_komp-2-detail

Pentru un puzzle cu maxim 500 de piese lipiciul face fata cu brio,  dar pentru un puzzle cu peste 500 de piese acesta trebuie manuit cu atentie pentru a nu rupe lipiturile.

Pentru puzzle de peste 500 de piese  se recomanda sa lipiti puzzle-ul ulterior de un suport din carton sau furnir pentru a-l putea manui in siguranta si a-l putea afisa sau inrama dupa preferinte.

Aceasta metoda e una rapida si simpla fara prea multe complicatii, dar cu un rezultat exceptional, astfel o sa aveti cel mai frumos si stralucitor puzzle.

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top