sâmbătă, octombrie 16, 2021

Cum faci sa iti scoti din inima, din cap si de peste tot un om pe care-l iubesti?

Asta este o intrebare destul de dificila pe care tot mai multe domnisoare o au in minte fiindca au intalnit iubirea vietii si se pare ca aceasta nu vrea sa raspunda la sentimentele lor. Bineinteles ca sunt si  barbati care sufera dupa femei care le-au furat inima si acum nu mai pot nici sa doarma noaptea din cauza lor.

iubire-aripi

Multi spun ca iubirea adevarata nu exista dar cateodata ii loveste cand se asteapta mai putin. E destul de greu sa iti scoti din cap si din inima o persoana la care ai tinut enorm de mult si care dupa o relatie stabila de cativa ani te tradeaza. Chiar si atunci cand un om la care tii te tradeaza, e greu sa renunti atat de usor la sentimentele pe care le ai doar pentru el. Iata insa cateva metode care merg foarte bine cand vrei sa uiti cu adevarat pe cineva pe care il iubesti ca pe ochii din cap:

1. Iesi in cluburi cu prietenii/prietenele tale si incearca sa uiti de toate problemele.
2. Incearca sa iti faci prieteni noi cu care sa te distrezi la maxim si astfel nu te vei mai gandi toata ziua la omul pe care il iubesti dar stii ca nu puteti fii impreuna.
3. Incearca sa iti faci un alt iubit sau iubita si sigur vei trece peste.
4. In cel mai rau caz, trebuie sa mergi la un psiholog pentru a primi un ajutor de specialitate. Foarte multe persoane fac lucruri prostesti din cauza geloziei sau a iubirii.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top