marți, mai 24, 2022

Cum aplicam Corectorul ?

Corectorul este unul dintre cele mai importante produse de machiaj, produs care nu ar trebui sa ii lipseasca niciunei femei din geanta sa de make up .

Daca pana acum corectorul era folosit numai in zona ochilor pentru a masca cearcanele, acum acesta este folosit pe toate zonele cu probleme, cum ar fi pete rosii, cosuri, puncte negre, etc.

Aplicarea coectorului trebuie sa fie facuta corect, astfel incat machiajul sa para unul cat mai natural. Multe doamne au tendinta sa aplice exagerat de mult produs pe zonele cu probleme, crezand ca astfel vor acoperi foarte bine . Din pacate, nu fac decat sa accentueze acele zone.

In primul rand trebuie sa alegeti culoarea care vi se potriveste, pentru a se uniformiza foarte bine cu tenul dumneavoastra. Aplicati fondul de ten, dupa care aplicati corectorul. Acest corector se aplica fie cu o pensula speciala, fie cu ajutorul degetelor. Intotdeauna aplicati corectorul cu miscari de tamponare pentru a fixa foarte bine produsul. Estompati culoarea la margini astfel incat sa se uniformizeze foarte bine cu fondul de ten si sa nu existe nicio discrepanta intre cele doua.

O data ce ati aplicat corectoru, continuati cu aplicarea celorlalte produse de machiaj, dupa cum urmeaza : pudra, fard de pleaope, creionul dermatograf, mascara, blush-ul, iluminatorul si rujul.

Intotdeauna trebuie sa alegeti culorile care va avantajeaza pentru a va pune in valoarea.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top