miercuri, iunie 23, 2021

Critical mass riding in Bucuresti

A fost deja, pe 25.04.2008, vineri. In primul rand, ce este CMR-ul? (Critical mass riding)

O adunare „spontana” de biciclisti, rolleri, sk8-eri, care se plimba prin bucuresti pentru a promova mijloacele alternative de transport, in special mersul pe bicicleta, si a aduce aminte soferilor ca mai sunt si alti participanti la trafic. Prin definitie, critical mass-ul se organizeaza in fiecare ultima vineri din luna. Locul de intalnire in bucuresti este la intrarea in parcul tineretului, iar de acolo se pleaca in coloana cate unu, ca la scoala, pe traseu.

La inceput m-am simtit putin ciudat, sa merg la plimbare intre atatia biciclisti, aveam senzatia aia ciudata ca toata lumea se uita la mine si ma arata cu degetul :), dar a trecut repede si a inceput sa-mi placa. Mai ales cand auzeam cate un copil in statiile de autobuz cu expresii gen „mamii, cat de multi sunt”.

Cateva poze:

Aici ne aliniam pentru poza :)
cmr 25.04.2008 aliniere poza
O poza cu bicicletele sus
cmr 25.04.2008 - bikes up

Si o poza cu moa (dreapta), la oprirea din capatul traseului – de data asta parcul herastrau. Creca ma sprijineam de bicla, ca prea stateam intr-o parte :)
eu cmr 25.04.2008

Mai multe poze de la intalnirea din 25.04.2008 gasiti aici:
Si un link catre topicul despre CMR, pe forumul ciclism.ro

Si la final un filmulet ca sa vedeti cum arata in miscare. Filmul e din septembrie anul trecut.

Va invit in fiecare ultima vineri din luna, cand e vreme calda, sa facem o plimbarica. Cand e vreme rece nu vin, ca-s prea comod 😀

3 Comentarii

  1. te saluta biciclistul in verde din prima poza, randul 1 de pe la mijloc

    :)

  2. salutari, ce mica-i lumea. am vazut ca am fost linkat pe articolul cu saua de pe ciclism.ro :)

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top