duminică, octombrie 1, 2023

Cand trebuie sa apelam la un doctor gastroenterolog ?

Sunt multi cei care inca nu stiu ce este gastroenterologia si cand este cazul sa apelam la un doctor gastroenterolog.

Gastroenterologia este ramura medicinii care se ocupa atat cu diagnosticarea cat si cu tratarea afectiunilor colonului, ficatului, pancreasului, stomacului, esofagului, intestinului subtire si a vezicii biliare. Multi dintre cei care au probleme cu stomacul , se trateaza acasa, fara a sti ca aceste dureri pot ascunde afectiuni grave sau se pot croniciza de-a lungul timpului, nemaputandu-se face nimic.

Exista o serie de afectiuni care necesita consultul unui doctor gastroenterolog imediat, cum ar fi bolile de ficat, sau bolile autoimune in care sistemul imunitar distruge organele umane, putand fi afectate astfel vasele sangvine, articulatiile, pielea sau chiar centrii nervosi. Doamna doctor Andreea Hortopan este un doctor gastroenterolog foarte bun, care va poate ajuta cu diagnosticarea si tratarea bolilor gastroenterologice.

In cazul in care boala dumnaevoastra s-a agravat din cauza netratarii la timp sau al unui tratament neadecvat, sunt multi pacienti care au nevoie sa apeleze la serviciile unui chirurg .Il enumeram aici pe domnul doctor Toni Fleodor, care are specialitatea in chirurgie generala si a reusit sa imbunatateasca viata a sute de pacienti .

De asemenea, un chirurg foarte bun este domnul doctor Dan Cristian Radu, care are competente in Chirurgie laparoscopică ?i Endoscopie digestivă. Domnul doctor are o experienta vasta acumulata de-a lungul a zeci de ani.

Asadar, trebuie sa stiti ca si o usoara durere de burta va poate aduce pe masa de operatii.Asa ca, incercati atunci cand simtiti ca ceva este in neregula cu dumneavoastra sa apelati la serviciile unui doctor care va poate diagnostica si trata imediat.

1 Comentariu

  1. Multumim de recomandari,e bine de stiut

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top