duminică, octombrie 1, 2023

Am aparut in revista Bolero

Iar sunt prin media, lol :)

Click pe poza pentru 1024x

Partea nasoala e ca baietii (de fapt reporterita) m-au prins dupa ce am carat 17 kile de bicicleta 3 statii de tramvai, pentru ca facusem o pana. In poza tineam de bicicleta sa nu se vada roata dezumflata, sa iasa bine pe cadru :D. Cu ocazia asta vreau sa zic o vorba rea magazinului assport de la universitatii, care au baieti care se ocupa de service dar ei nu schimba o camera. Dar de vandut vand biciclete de 100 de milioane, dar cand e sa ai nevoie de ei te lasa cu curu-n balta. Si al doilea service de care vreau sa zic de rau este cel de pe strada coltea. Intr-adevar, m-au rezolvat cu pana, dar a trebuit sa urc bicicleta la etaj. Yup, si nu cu liftul, nu pe scari normale de bloc, ci pe scari in spirala de casa din aia veche, unde la interiorul trepterlor abia daca ai loc sa pui degetele de la picioare. Daca nu eram constrans de situatie mergeam in alta parte.

On topic, cei de la bolero n-au nico treaba cu plimbatul cu bicicleta, si demonstreaza gandirea trendy flendy de revista de 14 ani. Daca-i fata ii recomandam o sa frumos colorata, daca-i baiat una mai serioasa, eventual cu scene din transformers. Si mie o „sapca de protectie”, cand tot prostu stie ca-i spune „basca de protectie”. Sponsorii sa fie multumiti

2 Comentarii

  1. Frate de acasa din fotoliu in fata calculatorului este usor de comentat, dar ce ar fi sa te duci tu o zi in redactie la bolero si sa ceri sa mergi cu unul din reporteri pe strada ca sa vezi si tu cum e viata de reporter??

  2. Da, ca astea de la bolero or fi reporterite adevarate, care cauta stiri dintr-alea explozive… la atatea pagini de moda, si niste pareri de vedete, nu prea mi se pare o revista dificila de elaborat.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top